OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Na krilima radosti, radosnim srcem za drugoga PDF Ispis

pozivnica 2023 Dragi naši,

radujemo se što i ove godine, kada slavimo 40. rođendan naše škole, možemo pokazati koliko je veliko srce malih i velikih Hribarovaca.

Pokrećemo novu humanitarnu akciju, ovaj put za malene onkološke bolesnike Klaićeve bolnice.

Akciju ćemo provesti slično kao i onu za „Marijine obroke”. Svaki razred napravit će svoju kasicu u koju će staviti svoj dar (1 euro po učeniku, tko može i želi, može i više). Također možete nacrtati i napisati neke lijepe poruke i želje koje ćemo uručiti malenim bolesnicima osobno.

Kasice moraju biti gotove, a akcija u razredu završena do 6. prosinca 2023. jer ćemo vrhunac i završetak akcije imati u holu škole 7. prosinca 2023. u 18 h kada ćemo izložiti kasice i radove. Pridružit će nam se i gosti, naši nogometaši, s kojima ćemo se moći družiti, fotografirati, igrati i prikupiti još pokoji novčić.

Akciju, kao i uvijek, podržavaju i naši roditelji (podrška Vijeća roditelja) kojima i ovim putem zahvaljujemo.

Vjerujemo da ćemo barem na trenutak izmamiti osmijeh na dječjim licima, a zajedničkim dobrim željama dobiti i borbu protiv zloćudne bolesti.

Ravnatelj: Stjepan Maravić, prof.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...