OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Spelling Bee PDF Ispis

Spelling Bee (1)

Spelling Bee (2) Povodom Dana škole, 4. prosinca 2023., u našoj je školi održano natjecanje u sricanju na engleskom jeziku, Spelling Bee. Natjecanje je održano u prostorima naše školske knjižnice, a pristupilo mu je tridesetak učenika viših razreda. Spelling Bee natjecanje podijeljeno je u dvije kategorije. Prvu čine učenici petih i šestih razreda koji su prvi i pristupili natjecanju, a drugu kategoriju čine učenici sedmih i osmih razreda.

Natjecanje je započelo u veselom natjecateljskom tonu, a naše natjecatelje bodrili su brojni navijači. Natjecanje petih i šestih razreda bilo je vrlo neizvjesno do samoga kraja, a učenici su pokazali zavidno znanje i koncentraciju. Titulu najboljeg odnio je Borna Kopušar, učenik 6. d razreda. Drugo mjesto pripalo je Franki Brešić (6. b razred), dok je treće mjesto odnio Vito Kovačić, učenik 5. e razreda. Nakon proglašenja pobjednika natjecanju su pristupili učenici sedmih i osmih razreda. Uspješno sričući vrlo složene riječi, učenici su još jednom pokazali jako dobro znanje i vještinu. Prvo je mjesto osvojio David Vulić (7. e razred), drugo mjesto pripalo je Petri Melvin Cruickshank (8. d razred), dok je treće mjesto osvojila Nika Matejčić (7. d razred). Nakon proglašenja pobjednika učenicima su podijeljene zahvalnice, a najboljim učenicima i prigodni pokloni koje je sponzorirao Profil Klett.

Spelling Bee vodile su profesorice engleskoga jezika naše škole: Sanja Božinović, Margita Đurašin, Anita Pukanić i Gordana Živković.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...