OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Hribar slavi 40. rođendan PDF Ispis

Zvonjalica

Zvonjalica(2) Kako su učenici, učitelji i roditelji proslavili 40. rođendan naše škole govorilo se u još jednoj radio emisiji, Zvonjalici City radija. Emitirana je 9. prosinca 2023. godine. Domaćini Zvonjalice bili su učenici 3. d i 4. c razrednog odjela sa svojim učiteljicama Vesnom Lukinić i Ksenijom Petrlin Jurić. Emisiju su vodile učenice Mia Brestovečki i Tia Weihnacht koje su govorile o imenu naše škole prije i sada, o Nikoli Hribaru, projektantu i dobrotvoru, te o dvije područne škole u Gradićima i Donjoj Lomnici.

Gospodin Stjepan Maravić, ravnatelj naše škole, govorio je s kojim se izazovima svakodnevno susreće u vođenju ovako velike škole koja trenutno ima 1 230 učenika.   

Himnu naše škole za koju je tekst napisala Evica Kraljić, a glazbu Dražen Pavin, otpjevao je Vito Kovačić, učenik 5. e razrednog odjela.

Sadržaj emisije upotpunili su učenički lirski radovi na temu Moja škola. Svoje pjesme čitali su učenici: Tia Barišić, Luka Kolarec, Dunja Stepanić, Nikol Jančić, Mihaela Pavlečić, Iva Filipović, Tia Weihnacht te Dora Cvetko.

I na kraju emisije učiteljice Vesna i Ksenija iznijele su svoje misli i emocije o dugogodišnjem radu u našoj školi, o svojim izazovima, ali i željama.

Sve o našoj školi i njezinoj proslavi jubilarnog 40. rođendana možete poslušati na:  https://soundcloud.com/city-radio-hr/09122023-zvonjalica-os-nikole-hribara

Ksenija Petrlin Jurić i Vesna Lukinić, učiteljice savjetnice

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...