OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Božićni koncert PDF Ispis

Božićni koncert

Božićni koncert (1) Božićnim koncertom 15. prosinca 2023. godine zaokružili smo naš slavljenički mjesec. Učenici drugog turnusa sa svojom su profesoricom glazbene kluture Lidijom Smolenicki i profesoricama hrvatskog jezika Ivanom Đaković, Irenom Lacković, Bernardom Lukić i Doroteom Štuban pripremili božićnu priredbu za djelatnike naše škole, umirovljene djelatnike i roditelje.

Učenici Veronika (8. d) i Vinko (6. f) Zubec izveli su nam na violini i harmonici U to vrijeme godišta, Elizabeta Đondraš (6. e) i Paola Zdelar (8. d) izvele su skladbe Etidu u C duru i Gramofon valcer na klaviru, a Ivana Vukoja (7. d) na violončelu je odsvirala pjesmu Tiha noć.

Naš raspjevani zbor božićnim je pjesmama otvorio naša srca. Uz stihove i glazbu podijelili smo radost i prepremili se za dolazak Isusa. Iskoristimo nadolazeće dane kako bismo učinili neko djelo milosrđa jer će se tada uistinu u našim srcima roditi Isus i darovati nam svoj mir.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...