OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa PDF Ispis

15. državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa

15. državno  natjecanje u poznavanju prometnih propisa (2) Natjecanje se provodi u sklopu Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. godine kao dio preventivno-edukativnih programa s ciljem poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti cestovnog prometa i smanjenje broja stradavanja djece u prometu. Državno natjecanje osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa odvija se na Prometnoj učilici.

Svrha natjecanja je podizanje razine prometne kulture, počevši već od najranije dobi, s kontinuiranim obrazovanjem djece sadržajima primjerenim njihovom uzrastu.

Učenici Josipi Mustapić iz 5. c razreda uručena je pohvalnica za najbolji rezultat u školi na 15. Državnom natjecanju u poznavanju prometnih propisa.

Čestitke Josipi na ostvarenom rezultatu i uspješnom predstavljanju naše škole!

učiteljica tehničke kulture, Irena Gimpelj Gal

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...