OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Upisi u prvi razred 2024./2025. PDF Ispis

upis u prvi razred

Poštovani roditelji budućih prvašića,

putem poveznice https://osnovne.e-upisi.hr/ možete podnijeti prijavu za upis svoga djeteta u 1. razred osnovne škole, sve do 31. ožujka 2024. godine.

U sustavu će vam biti vidljivi opći podatci o djetetu te školi na čijoj se listi školskih obveznika dijete nalazi prema mjestu prebivališta, odnosno boravišta. Nakon podnošenja prijave moći ćete odabrati mogućnosti koje im se nude u dodijeljenoj školi, npr. izborne predmete, produženi boravak i sl.

Za odabir produženog boravka u aplikaciji otvorite Podatci o školi i programima, kliknite na Biram komercijalni program za svoje dijete, tada se desno otvara prozorčić Produženi boravak – kliknite na njega.

Također, ako imate razloga za to, moći ćete prilikom podnošenja prijave izraziti želju za upis u drugu školu, a ne u onu kojoj dijete pripada prema upisnom području.

Roditelji će moći podnijeti i zahtjev za prijevremeni upis u 1. razred osnovne škole kao i za privremeno oslobađanje od upisa u 1. razred osnovne škole.

S obzirom na to da se u sustav za elektroničke upise u osnovne škole ulazi putem portala e-Građani, roditelji koji nemaju vjerodajnice za ulazak u portal moraju se javiti u Finu ili banku. Na portal e-Građani se može pristupiti mobilnim telefonom, računalom i prijenosnim računalom.

Nakon predaje zahtjeva, postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece za upis u 1. razred počet će 8. travnja 2024. Službeni pozivi neće se dostavljati pojedinačno na kućnu adresu, nego će se predbilježbe za termine obavljati putem aplikacije TERMINKO od 15. ožujka do 1. travnja 2024.

Djeca iz naselja Gradići, Petrovina Turopoljska i Donja Lomnica na testiranje dolaze u PODRUČNE ŠKOLE.

OŠ Nikole Hribara upisuje u školu isključivo učenike sa svog upisnog područja.

Na dogovoreni termin dolaska u školu potrebno je donijeti:

  • ispunjenu Upisnicu
  • elektroničku radnu knjižicu oba roditelja (ako je djetetu potreban boravak)
  • medicinsku dokumentaciju djeteta (ako je posjeduju).

Ako ste se nedavno doselili na naše upisno područje, na upis je, uz gore navedene dokumente, potrebno donijeti:

  • potvrdu o prebivalištu djeteta

Molimo vas da:

  • dođete u točno zakazan termin
  • zajedno s djetetom pričekate na holu u prizemlju do dolaska stručnih suradnica koje će otpratiti dijete u učionicu
  • donesete ispunjenu dokumentaciju.

Testiranje se provodi skupno i trajat će oko 40 minuta. Nakon testiranja slijedi kratki razgovor sa stručnim suradnicama.

Za sve ostale informacije možete poslati upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ;

Osim predaje zahtjeva putem aplikacije, za upis u 1. razred potrebno je obaviti testiranje u školi na koje se naručuje putem aplikacije Terminko. Također je potrebno obaviti liječnički pregled kod školske liječnice Snježane Miter preko aplikacije Kvačica.

Sve ostale informacije možete pratiti na mrežnoj stranici škole.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna12.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...