OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Županijsko Natjecanje iz fizike PDF Ispis

fizika županijsko natjecanje

Županijsko Natjecanje iz fizike održano je u utorak 27. veljače 2024. godine u OŠ Ljudevita Gaja u Zaprešiću. Na natjecanje je bilo pozvano 40 učenika iz cijele županije, a među njima i četvero učenika naše škole u pratnji mentorice Antonije Fartek. Naši učenici koji su sudjelovali na natjecanju su Pavao i Petar Karas, Ena Novak i Mia Vidović.

Natjecanje je trajalo tri sata te su učenici rješavali pet teorijskih i dva praktična zadatka. Nakon odrađenog natjecateljskog dijela i ručka, uslijedio je onaj teži dio - iščekivanje rezultata. Ena je zauzela 2. mjesto, Pavao 4., a Mia i Petar su se smjestili na sredini konačnog poretka.

Dok nestrpljivo očekujemo poziv na državnu razinu natjecanja, učenicima čestitamo na odličnim rezultatima i promociji naše škole.

Antonija Fartek, prof. fizike

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...