OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Rezultati geografskog izazova PDF Ispis

Točno u ponoć 7. travnja 2024. završio je Izazov bicikliranja kojim su geografi i ove godine obilježili Dan planeta Zemlje, malo ranije nego inače. Izazov je trajao tjedan dana, a u njega su se mogli uključiti učenici od 5. do 8. razreda. Sudionici su bili podijeljeni u dvije kategorije, a pobjednik svake kategorije je onaj tko biciklom prijeđe najviše kilometara.

Učenici su bili izuzetno aktivni. Prva tri mjesta kod učenika 5. i 6. razreda zauzeli su Roko Petrović s ukupno prijeđenih 370 km, Matej Šaban s ukupno prijeđenih 318 km i Matija Srbić s 283 km.

Učenici 7. i 8. razreda odvozili su 1820 km. Na prvom mjestu je Karla Feljan s 482 km, drugi je Antonio Škarić s 467 km i na trećem Hanah Svoboda s 337 km.

Najbolji biciklisti su nagrađeni prigodnim darovima, a nagrade su im uručene u učionici Geografije. Na taj smo način obilježili Dan planeta Zemlje, promovirali zdrav način života i potamnili na jakom Suncu.

Ostali su sudionici također ostvarili zavidan broj kilometara. Čestitamo svima, a posebno pobjednicima i već se sada veselimo sljedećoj godini!

Valentina Japec i Marija Majdak Forjan



comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...