OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Mama i ja PDF Ispis

Povodom Majčinog dana koji se obilježava svake druge nedjelje u svibnju vrijedni najmlađi Hribarovi umjetnici 1. a i 1. d razrednog odjela Nikole Hribara, sa svojim učiteljicama Vesnom Stipić i Jadrankom Jelisavac, postavili su likovnu izložbu.

Izložba pod nazivom Mama i ja uljepšava prostor Područne knjižnice Galženica na Trgu Stjepana Radića od 6. do 13. svibnja 2024.

Postavljena je u čast majki i majčinstva, najvažnijih osoba u dječjem životu, djetinjstvu i odrastanju. Ove se godine obilježava 12. svibnja.

Učenici su radovima izrazili privrženost najdražim bićima na svijetu i pokazali veliku ljubav prema svim majkama. Uz navedeni motiv, likovni zadatak je ostvaren u kombiniranoj tehnici flomastera i vodenih boja. Prikazali su kontrast veličina i dominaciju boja koje simboliziraju sreću i ljubav. Slike su upotpunili maminim imenima. Radovi prenose poruku da je, bez obzira na majčin izgled i djetetov talent prema likovnom izražavanju, svaka majka svome djetetu najljepša na svijetu.

Želite li se uvjeriti ima li ljepše čestitke za Majčin dan, već sutra posjetite izložbu i uživajte u umjetnosti najmlađih.

Vesna Stipić i Jadranka Jelisavac

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...