OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Naš Jedan dan na Zemlji PDF Ispis

OneDayOnEarth

Učenici 5.d i 5.e razreda uz pomoć profesorice engleskog jezika Sanje Božinović sudjelovali su u međunarodnom projektu One Day on Earth.

Cilj ovog projekta, koji je imao sudionike u većini zemalja svijeta, bio je dokumentirati fotografijama ili videozapisom različite aktivnosti ljudi u cijelom svijetu na isti dan – 11. studenoga 2011.

Na mrežnoj stranici projekta http://www.onedayonearth.org/ profesorica Božinović se priključila hrvatskoj i međunarodnoj skupini IEARN koje čine skupine učitelja i učenika koji cijele godine rade na sličnom projektu pa su iskoristili ovaj dan da prošire svoj projekt.

Za temu svog rada profesorica Božinović i učenici 5. d i 5. e odabrali su uobičajeni školski dan tako da su na fotografijama i videozapisima snimljeni učenici Nela Dujić, Lovro Boban, Anka Ivanković i Lana Ježovit koji na engleskom komentiraju školsku svakodnevicu koja bi sudionicima drugih zemalja mogla biti zanimljiva.

Rok za objavu materijala snimljenog 11. studenoga je mjesec dana. Učenici naše škole su među prvima objavili svoje fotografije na gore navedenoj stranici, a tijekom godine se planiraju priključiti i projektu One Day in the Life (Jedan dan u životu) skupine IEARN, koji je opsežniji i traži angažman više učitelja i učenika.

Sve fotografije snimljene 11.11.11. objedinili smo i u prezentaciju s glazbenom podlogom.

http://www.onedayonearth.org/photo/albums/our-one-day-on-earth

Tog dana smo se dobro zabavili te motivirano i predano učili engleski.


Find more photos like this on One Day on Earth

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaVirtualne izložbe

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Tematske zbirke digitalizirane građe iz hrvatskih knjižnica i ostalih baštinskih ustanova  Vrijedna građa i zanimljive teme najčešće povezane s obljetnicama znamenitih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...