OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Natjecanja PDF Ispis

natjecanje

Hrvatski jezik

Na županijskom natjecanju u poznavanju hrvatskog jezika u OŠ „Vladimir Nazor“, Pisarovina, 2. ožujka 2012. naša učenica Barbara Božinović plasirala se na deseto mjesto, mentorica: Ivana Đaković, prof. a Filip Anton Božinović na dvanaesto mjesto, mentorica: Anka Čanić, prof.

Matematika

I ove godine su učenici pokazali velik interes za natjecanje iz matematike. Na školskom natjecanju je sudjelovalo 97 učenika od četvrtog do osmog razreda. Učenici čiji testovi su bili među 25 najboljih u našoj županiji pozvani su na županijsko natjecanje. To su: Luka Kušec, 5. razred, mentorica Roberta Marčec, prof., Mia Maršić, 5. razred, mentorica: Marjana Kuliš, prof., Nikola Pleše, 5. razred, mentor: Nikola Vuglenović, prof., Josip Komljenović, 6. razred, mentorica: Višnja Ridzak, prof., Kristijan Rupić, 8. razred, mentorica: Roberta Marčec, prof., Filip Stublić, 8. razred, mentorica: Blanka Vlajnić, prof. i Josip Stanešić, 8. razred, mentorica: Marjana Kuliš, prof.

Lidrano

Sa županijskog susreta LIDRANO, održanog 21. veljače u Svetom Ivanu Zelina na državni susret LIDRANO predloženi su: novinarska grupa s radijskom emisijom O radiju na radiju, Autori: Dora Dubovečak i Marija Omrčen, filmski uradak: Prolaznost, autori: Paola Pischuitta i Ivan Vidović te literarni rad: Pjesma je, Autor: Dea Bratković

Engleski jezik

Na Općinskom natjecanju iz engleskog jezika naš učenik Kristijan Rupić plasirao se na 18. mjesto s osvojenih 50 bodova, a Filip Anton Božinović na 22. mjesto s 49 bodova. Oni će sudjelovati i na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika. Mentori: Ankica Cvitan i Maja Horvatović. 

Na županijskom natjecanju iz engleskog jezika održanom u OŠ Ivan Benković, Dugo Selo naši učenici: Kristijan Rupić plasirao se na treće mjesto, mentorica: Ankica Cvitan, prof. a Filip Anton Božinović na sedmo mjesto, mentorica : Maja Horvatović, prof.

Njemački jezik 

Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika u OŠ „Posavski Bregi“ Posavski Bregi prvo mjesto osvojila je Sarah Tišljarić s 77/80 bodova. Mentorica: Ivona Štrekelj, prof. A dvadeset i deveto mjesto Anton Filip Božinović. Mentorica: Tanja Hranilović, prof.

Biologija

Učenik pozvan na županijsko natjecanje u znanju iz biologije: Lenard Pavić, 8. Razred, mentorica: Hana Češković, prof.

Kemija

Učenici pozvani na županijsko natjecanje u znanju iz kemije: Karla Draženović, 7. razred, mentorica: Anita Kovačević, prof. Kristijan Rupić, 8. razred, mentorica: Branka Vican, prof.

Fizika

29. veljače u OŠ „Kardinal Alojzije Stepinac“ u Krašiću održano je županijsko natjecanje iz fizike za Zagrebačku županiju. Od sedamnaest natjecatelja naš učenik Kristijan Rupić plasirao se na prvo mjesto! (98,67%). Na treće mjesto plasirao se naš učenik Lenard Pavić (77,33%). Mentorica je Branka Kovač, prof.

Na Općinskom natjecanju iz fizike u Šćitarjevu 25.1.2012. sudjelovali su naši učenici i zauzeli sljedeća mjesta: 1.mjesto: Kristijan Rupić (s maksimalnih 100 bodova), 3.mjesto: Leonard Pavić, 8.mjesto: Luga Gregurić, 9.mjesto: Filip Stublić Mentorica: Brankica Kovač

Povijest

Na županijskom natjecanju iz povijesti naš učenik Hrvoje Barić, 8. raz. plasirao se na 7. mjesto. Mentorica: Natalija Kukor, prof.

Vjeronauk

Na Županijskom natjecanju iz vjeronauka 27.1.2012. sudjelovali su naši učenici: Iva Župetić, 7.b, Hrvoje Barić, 8.c, Tamara Blagec, 8.b, Filip Božić, 7.a, Plasirali su se na 11. mjesto od 22 prijavljene ekipe. Mentorica: Iva Rimac

Infokup

Dana 22. veljače u Šćitarjevu održana je Županijska razina najtjecanja Infokup. Ove godine iz naše škole na natjecanje se plasiralo čak pet učenika. U natjecanju iz osnova informatike Josip Stanešić je zauzeo treće mjesto. U natjecanju iz algoritama u kategoriji šestih razreda Josip Komljenović je zauzeo šesto mjesto a Patricija Crnolatec 11 mjesto. Među učenicima petih razreda David Dorotić je zauzeo drugo mjesto a Marko Crnolatec sedmo. Mentori učenicima su bili Ivana Car i Milan Omrčen. 

Sport - Futsal 

10. veljače 2012. u Osnovnoj školi u Vrbovcu sudjelovali smo na županijskom natjecanju u futsalu (malom nogometu). Našu školu ove godine je predstavljalo deset igrača (7. i 8. razreda) koje je vodio profesor tjelesnog odgoja Boris Konjević. Naši dečki su završili sedmi s tri poraza (4:2,3:2,3:2) iako su imali vodstvo u susretima (1:0 protiv OŠ Ivanić Grad i 2:1 protiv OŠ Bregana). Na kraju su više sreće imali protivnici. Prvo mjesto je osvojila OŠ iz Dugog Sela, a drugo OŠ Šenkovec (Zaprešić). Dogodine se nadamo boljem rezultatu.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...