OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Engleski jezik i Olimpijske igre PDF Ispis

engjezikiolimp

U petak, 29. ožujka, učenici 7. d i 7. e razreda naše škole sudjelovali su u izvrsnoj radionici iz engleskog jezika English for the Games. Radionica je dio projekta British Councila kojim se promoviraju Olimpijske igre u Londonu, a u okviru kojega je toj temi posvećen i dio sadržaja na mrežnoj stranici http://learnenglish.britishcouncil.org/en/. Radionicu je predano i stručno vodio gospodin Peter Hopwood.

U radionici su učenicima predstavljene teme vezane uz olimpijske i paraolimpijske igre na razne zanimljive načine: razgovorom te uz pomoć videa, kvizova i igrica.Učenici su usvojili važne podatke i egleske riječi vezane uz sportove, kao i uz vrijednosti koje čine olimpijske i paraolimpijske igre važnima. Budući da se na mrežnoj stranici British Councila može naći puno materijala na kojem se zasniva radionica, gospodin Hopwood je motivirane učenike usmjerio kako mogu proširiti svoje znanje posjetom toj mreži, besplatno proučavati lekcije iz engleskog jezika te čitati zanimljivosti vezane uz Olimpijske igre 2012.

Uz sudjelovanje u radionici, učenike je oduševila i nagradna igra British Councila Hrvatska. Prije radionice su, učeći uz pomoć mrežne stranice British Councila, odgovorili na neka od pet pitanja, ali su iskoristili radionicu da provjere i dopune svoje odgovore, jer svi žele dobiti neku od vrijednih nagrada kao što su tablet, smartphone, mp4, e-čitač ili rječnik.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...