OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Vrhunski rezultati na državnim natjecanjima PDF Ispis

vrhunski rezultati1

vrhunski rezultati12 OŠ Nikole Hribara tradicionalno postiže izvrsne rezultate na državnim natjecanjima. Školske godine 2011./2012. naš učenik iz 8.d razreda Kristijan Rupić osvojio je drugo mjesto iz kemije, šesto mjesto iz matematike i sedmo mjesto iz fizike.

Mentorica iz kemije bila je profesorica Branka Vican koja je već 1990. na Državnom natjecanju iz biologije osvojila prvo mjesto, mentorica iz matematike bila je profesorica Roberta Marčec, a iz fizike Brankica Kovač.

Stolnotenisači naše škole Ivan Bošnjak, Domagoj Elger, Lovro Čolina i Martin Petrović osvojili su treće mjesto pod mentorstvom profesora Borisa Konjevića.

Osvajanje ovako visokih rezultata zahtjeva i posebne pripreme u okviru dodatne nastave iz kemije i biologije, fizike, matematike i tjelesnog odgoja.

Na natjecanju iz kemije ispit je trajao ukupno tri sata i sastojao se od dva istraživačka pokusa u kojima je Kristijan Rupić pokazao izvrsnost. Ovaj učenik sudjelovao je ukupno na 26 natjecanja iz matematike, kemije, fizike, hrvatskog i engleskog jezika, od čega 10 školskih, 10 županijskih, 2 regionalna i 4 državna natjecanja.

Učenik iz 8.e razreda Lenard Pavić sudjelovao je vrlo uspješno na Županijskom natjecanju iz biologije uz mentoricu Hanu Češković, te iz fizike na državnom natjecanju uz mentoricu Brankicu Kovač.

Svake godine naša škola uz potporu ravnatelja Zdenka Ilečića omogućuje mentorima natjecanja sve što je potrebno za izvođenje pokusa, vježbi i pratećeg materijala.

Sponzor natjecanja iz kemije održanog u Poreču 7.-10. svibnja 2012. godine bila je Pliva, koja je za osvojena tri prva mjesta učenike i mentore nagradila vrijednim novčanim nagradama.

Zagrebačka županija i T-com za osvojena prva tri mjesta učenicima i njihovim mentorima na primanju za učenike osnovnih i srednjih škola Zagrebačke županije u Jastrebarskom 5. lipnja 2012. godine, uručila je vrijedne materijalne nagrade.

Naša škola zahvaljuje se na potporama sponzora, koji su prepoznali da je ulaganje u znanje, te vrijedne i talentirane učenike i njihove mentore, ulaganje u budućnost.

 

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...