OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Posjet Povijesnom muzeju PDF Ispis

povijesni muzej

povijesni muzej1 U programu terenske nastave iz povijesti učenici 8.a, 8.b, 8.c razreda naše škole sa svojim profesoricama Kukor i Kopilović 23.10.2012.godine posjetili su Povijesni muzej u Zagrebu i pogledali izložbu –Domovinski rat – koja svjedoči o srpskoj agresiji na našu Domovinu.

KARLA DRAŽENOVIĆ, 8.C

Svidjela mi se izložba. Izloženi predmeti svjedoče o obrani naše Domovine –odora hrvatskih vojnika,ratno oružje,fotografija tužne djevojčice Željke koja je obišla cijeli svijet…. pisma djece našim vojnicima koja su im davala moralnu podršku ….. bila sam oduševljena!

TOMISLAV PETRAC 8.A

Bilo mi je jako zanimljivo, pogotovo to što sam vidio zrakoplovno odijelo Rudolfa Perišina po kojem se zove i naša srednja Zrakoplovna škola u Velikoj Gorici.

MARIJA JAKIĆ, 8.A

Proživjela sam tijekom te izložbe mnogo osjećaja- od tuge i žalosti zbog mnogih ugaslih mladih života do radosti i ponosa jer smo slobodni i svoji na svome.

IVA ŽUPETIĆ, 8.B

Najviše mi se svidjelo pismo danas tridesetogodišnje žene našim vojnicima i osjećala sam se, ne znam kako… uzbuđeno… slušajući pjesmu Moja domovina.

IRENA ROKIĆ, 8.B

Zastrašujuće su bile slike porušenih kuća u Vukovaru…

ANTONIO KAPEC, 8.B

Najviše su mi se svidjele snimke poginulog novinara Gorana Lederera.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...