OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Posjet Povijesnom muzeju PDF Ispis

povijesni muzej

povijesni muzej1 U programu terenske nastave iz povijesti učenici 8.a, 8.b, 8.c razreda naše škole sa svojim profesoricama Kukor i Kopilović 23.10.2012.godine posjetili su Povijesni muzej u Zagrebu i pogledali izložbu –Domovinski rat – koja svjedoči o srpskoj agresiji na našu Domovinu.

KARLA DRAŽENOVIĆ, 8.C

Svidjela mi se izložba. Izloženi predmeti svjedoče o obrani naše Domovine –odora hrvatskih vojnika,ratno oružje,fotografija tužne djevojčice Željke koja je obišla cijeli svijet…. pisma djece našim vojnicima koja su im davala moralnu podršku ….. bila sam oduševljena!

TOMISLAV PETRAC 8.A

Bilo mi je jako zanimljivo, pogotovo to što sam vidio zrakoplovno odijelo Rudolfa Perišina po kojem se zove i naša srednja Zrakoplovna škola u Velikoj Gorici.

MARIJA JAKIĆ, 8.A

Proživjela sam tijekom te izložbe mnogo osjećaja- od tuge i žalosti zbog mnogih ugaslih mladih života do radosti i ponosa jer smo slobodni i svoji na svome.

IVA ŽUPETIĆ, 8.B

Najviše mi se svidjelo pismo danas tridesetogodišnje žene našim vojnicima i osjećala sam se, ne znam kako… uzbuđeno… slušajući pjesmu Moja domovina.

IRENA ROKIĆ, 8.B

Zastrašujuće su bile slike porušenih kuća u Vukovaru…

ANTONIO KAPEC, 8.B

Najviše su mi se svidjele snimke poginulog novinara Gorana Lederera.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...