OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Predavanje o intelektualnom vlasništvu PDF Ispis

intelektualno vlasnistvo1

intelektualno vlasnistvo2 U ponedjeljak, 26. 11. 2012., učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskog poslušali su zanimljivo predavanje u knjižnici naše škole. Gospođa Doering Meyer, američka diplomatkinja iz Ambasade SAD-a u Zagrebu, održala je za učenike predavanje o intelektualnom vlasništvu.

Za tu priliku učenici su donijeli primjere svog intelektualnog vlasništva: pjesme, crteže, slike, adresu web stranice i slično, a pripremili su i pitanja. Razgovarali smo o zaštiti svog intelektualnog vlasništva i kako se moramo odgovorno i pošteno ponašati prema tuđem vlasništvu. Razgovor s gospođom Meyer smo vodili na engleskom jeziku.

Prilikom posjeta dobili smo i poklon – novi prilog od 25 knjiga na engleskom jeziku za naš Engleski kutak u knjižnici koji nam djelatnici Ambasade pomažu obogatiti, na čemu smo im zahvalni.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...