OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Proslavili smo Dan škole PDF Ispis

Još jednom lijepo i veselo proslavili smo 29. rođendan naše škole. Osim priredbi onih najmlađih i najslađih učenika razredne nastave, u holu smo mogli uživati u izložbama koje su pripremili profesori i učenici od 5. do 8. razreda. Na priredbi koja se održala 5. 12. 2012. sudjelovali su učenici PŠ Gradići i PŠ Lomnica. Priredba je počela u 18.00 sati, a završila je u 19.00 sati.

Nakon toga uživali smo u talent showu Hribar traži zvijezdu. Učenici su nas obradovali svojim izvedbama, a potom smo se rasplesali u školskoj dvorani na plesu koji su organizirali učenici 8. razreda.

Dok smo se zabavljali uz nama drage hitove, žiri koji se sastojao od školske psihologinje, prof. Lidije Smolenicki i Ivane Mišerić je vijećao o najboljimim Hribarovim talentima i onda objavio pobjednike: 1. mjesto osvojila je Lora Likan-Kelentrić (5.f), 2. mjesto Laura Jerleković (5.e), a 3. mjesto osvojila je Nikolina Žeravica (7.c). Publika je svojim glasovima, a prije toga i svojim pljeskom, odlučila da pobjedu treba odnijeti Nikolina Žeravica i njezin plesač Luka Petrlić.

Ni 6.12. u školskoj dvorani nije bilo tiše zbog lijepih i simpatičnih plesnih točaka učenika razredne nastave. Posjetitelji su, njihov trud i trud njihovih učiteljica, naravno, nagradili zaista glasnim pljeskom.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...