OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Proslavili smo Dan škole PDF Ispis

Još jednom lijepo i veselo proslavili smo 29. rođendan naše škole. Osim priredbi onih najmlađih i najslađih učenika razredne nastave, u holu smo mogli uživati u izložbama koje su pripremili profesori i učenici od 5. do 8. razreda. Na priredbi koja se održala 5. 12. 2012. sudjelovali su učenici PŠ Gradići i PŠ Lomnica. Priredba je počela u 18.00 sati, a završila je u 19.00 sati.

Nakon toga uživali smo u talent showu Hribar traži zvijezdu. Učenici su nas obradovali svojim izvedbama, a potom smo se rasplesali u školskoj dvorani na plesu koji su organizirali učenici 8. razreda.

Dok smo se zabavljali uz nama drage hitove, žiri koji se sastojao od školske psihologinje, prof. Lidije Smolenicki i Ivane Mišerić je vijećao o najboljimim Hribarovim talentima i onda objavio pobjednike: 1. mjesto osvojila je Lora Likan-Kelentrić (5.f), 2. mjesto Laura Jerleković (5.e), a 3. mjesto osvojila je Nikolina Žeravica (7.c). Publika je svojim glasovima, a prije toga i svojim pljeskom, odlučila da pobjedu treba odnijeti Nikolina Žeravica i njezin plesač Luka Petrlić.

Ni 6.12. u školskoj dvorani nije bilo tiše zbog lijepih i simpatičnih plesnih točaka učenika razredne nastave. Posjetitelji su, njihov trud i trud njihovih učiteljica, naravno, nagradili zaista glasnim pljeskom.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...