OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Jedan dan na Zemlji PDF Ispis

  OneDayOnEarth

Učenici naše škole ponovno su ove godine sudjelovali u međunarodnom projektu „Jedan dan na Zemlji“. Ovogodišnji projekt je zadnji dio trilogije, velikog projekta tijekom kojeg su ljudi raznih godina, zanimanja i interesa, snimali video materijale o aktivnostima kojima su se bavili 10.10. 2010., 11.11. 2011. i 12.12.2012. godine. Ove godine u projektu su bile zastupljene sve zemlje svijeta.

Naši učenici su snimili četiri kratka video uratka za vrijeme učenja engleskog jezika u školi. Na engleskom jeziku su odgovorili na pitanja što je to, po njihovom mišljenju, važno što oni imaju, a što trebaju.

Ovo su radovi naših učenika:

Domagoj: http://vimeo.com/55468911

U razredu: http://vimeo.com/55553022

Pred školom: http://vimeo.com/55564200

Erik, Ivan i Josip: http://vimeo.com/55715188

Video uratke smo objavili na stranici http://www.onedayonearth.org/, a dodali smo ih i među dvije grupe sudionika: obrazovnu i grupu sudionika iz Hrvatske.

Učenike je veselilo promišljati ovu pomalo filozofsku temu, izraziti misli na engleskom jeziku, a vjerujem da će im biti interesantno i pogledati svoje uratke i razmišljanja s neke vremenske distance.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...