OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Humanitarna akcija Vijeća učenika PDF Ispis

hak201331

hak20131 Popis donacija po razredima

I ove godine, prikupljali smo po 1 kunu za školovanje našeg kumčeta u Tanzaniji, Denisa Kwejia. Denis sada kreće u treći razred.

Prikupili smo više novaca nego što je potrebno za školarinu pa smo ostatak uplatili za liječenje Ene Šarac. Enu, nakon dugih 11 godina borbe s tumorom na mozgu, čeka još jedna velika operacija u Münchenu. Enina obitelj za posljednju operaciju mora prikupiti 200.000 kuna.

Na sjednici Vijeća učenika, održanoj u srijedu 6. veljače 2013. učenici su odlučili da prikupljeni novac žele donirati jednokratno za Noru Šitum.

Produžen je rok za prikupljanje novca do četvrtka 7. veljače. U međuvremenu je prikupljeno dovoljno novca za liječenje Nore pa je predsjednik Vijeća učenika Filip Božić, u dogovoru s knjižničarkom i ravnateljem Škole, odlučio da se prikupljeni novac uplati za liječenje Ene.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su se ponovno odazvali ovoj trogodišnjoj humanitarnoj akciji te pomogli Denisu i Eni.

Posebno želimo pohvaliti naše nove učenike prvašiće iz 1.d i 1.c koji su prikupili najveće iznose. Još jednom veliko hvala svima!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...