OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Humanitarna akcija Vijeća učenika PDF Ispis

hak201331

hak20131 Popis donacija po razredima

I ove godine, prikupljali smo po 1 kunu za školovanje našeg kumčeta u Tanzaniji, Denisa Kwejia. Denis sada kreće u treći razred.

Prikupili smo više novaca nego što je potrebno za školarinu pa smo ostatak uplatili za liječenje Ene Šarac. Enu, nakon dugih 11 godina borbe s tumorom na mozgu, čeka još jedna velika operacija u Münchenu. Enina obitelj za posljednju operaciju mora prikupiti 200.000 kuna.

Na sjednici Vijeća učenika, održanoj u srijedu 6. veljače 2013. učenici su odlučili da prikupljeni novac žele donirati jednokratno za Noru Šitum.

Produžen je rok za prikupljanje novca do četvrtka 7. veljače. U međuvremenu je prikupljeno dovoljno novca za liječenje Nore pa je predsjednik Vijeća učenika Filip Božić, u dogovoru s knjižničarkom i ravnateljem Škole, odlučio da se prikupljeni novac uplati za liječenje Ene.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su se ponovno odazvali ovoj trogodišnjoj humanitarnoj akciji te pomogli Denisu i Eni.

Posebno želimo pohvaliti naše nove učenike prvašiće iz 1.d i 1.c koji su prikupili najveće iznose. Još jednom veliko hvala svima!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...