OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Mjesec afro-američke kulture i povijesti u Knjižnici Bogdana Ogrizovića PDF Ispis

Mjesec afričko-američke_povijesti_i_kulture_1

Mjesec afričko-američke_povijesti_i_kulture_2 Učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskog jezika prisustovali su 14.2. iznimno zanimljivom predavanju gđe Amy Conner u Američkom kutku Zagreb.

Gđa Conner je djeci približila događaje i ličnosti iz američke povijesti, važne za razvoj ravnopravnosti među rasama i tolerancije među ljudima.

Nakon predavanja učenici su razgovarali s gđom Conner o današnjem stanju u SAD-u i Hrvatskoj, o važnosti učenja o multikulturalnosti i poštovanju svih ljudi i njihovih različitosti. Razgovor se vodio na engleskom jeziku, a gđa Conner je pohvalila znanje jezika i aktivno sudjelovanje naših učenika u diskusiji.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaPredstave

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Hrvatsko narodno kazalište  Zagrebačko kazalište mladih Junaci Pavlove ulice Zagrebačko kazalište mladih  Emil i detektivi Zagrebačko kazalište mladih  Alan...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...