OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Mjesec afro-američke kulture i povijesti u Knjižnici Bogdana Ogrizovića PDF Ispis

Mjesec afričko-američke_povijesti_i_kulture_1

Mjesec afričko-američke_povijesti_i_kulture_2 Učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskog jezika prisustovali su 14.2. iznimno zanimljivom predavanju gđe Amy Conner u Američkom kutku Zagreb.

Gđa Conner je djeci približila događaje i ličnosti iz američke povijesti, važne za razvoj ravnopravnosti među rasama i tolerancije među ljudima.

Nakon predavanja učenici su razgovarali s gđom Conner o današnjem stanju u SAD-u i Hrvatskoj, o važnosti učenja o multikulturalnosti i poštovanju svih ljudi i njihovih različitosti. Razgovor se vodio na engleskom jeziku, a gđa Conner je pohvalila znanje jezika i aktivno sudjelovanje naših učenika u diskusiji.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna7.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...