OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Posjet Veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu PDF Ispis

Posjet Veleposlanstvu_SAD_u_Zagrebu_2

Posjet Veleposlanstvu_SAD_u_Zagrebu_4 Skupina učenika 8.d i 8.e posjetili je 25.2. Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu. Posjet je počeo u 9.15 kad je po nas došao američki autobus.

Nakon što smo prošli sigurnosne provjere, gđa M. Bahlen nam je pokazala Veleposlanstvo. Nekoliko diplomata su nam predstavila odjele koje vode i ljubazno odgovarali na mnogobrojna pitanja učenika.

Voditelj osiguranja i predstavnik marinaca govorili su nam o tome kako se brinu za sigurnost zgrade, diplomata, ostalih zaposlenih i gostiju. Isprobali smo i opremu koju marinci nose. Zaključili smo da nije ni čudo da moraju biti snažni jer je komplet opreme strašno težak.

Posjetili smo konzularni odjel u kojem se izdaju vize, o kojima nam je sve pojasnio vice-konzul. Upoznali smo i nekoliko Hrvata zaposlenih u Veleposlanstvu, pa su nam i oni opisali kakve poslove rade.

Svi učenici su bili oduševljeni ljubaznošću domaćina, a na kraju posjeta smo dobili i poklon – uokvireni poster za naš razred kao podsjetnik na posjet Veleposlanstvu.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...