OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Noć knjige PDF Ispis

 

noc knjige_2013_02

noc knjige_2013_04 U utorak 23. 4. 2013. skupina Mladi knjižničari i još neki učenici šestih razreda 1. smjene bili su u Arkadiji Školske knjige na Trgu bana Josipa Jelačića. Prisustvovali su radionici „Čitam Teen&Lumen“.

Kako nastaju časopis Teen i Lumen teen romani saznali su od urednika časopisa OK, Nevena Kepeskija, i urednica Lumenovih knjiga za mlade, Emice Calogjere Rogić i Diane Matulić.

Nakon razgovora o časopisima i knjigama sudjelovali su u nagradnoj igri. Najuspješnija ekipa dobila je na poklon romane po vlastitom izboru. Svi su se odlučili za „Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu“. Svi sudionici radionice dobili su poklon vrećice s promotivnim materijalima (kemijska olovka, blokovi, straničnici, šalice i privjesci). Gospodin Neven Kepeski pozvao nas je u izdavačku kuću kako bismo mogli vidjeti kako nastaju Teen, OK, Jutarnji list i ostala izdanja časopisa.

Prije povratka zasladili smo se sladoledom i zabavili na Zrinjevcu.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...