OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Noć knjige PDF Ispis

 

noc knjige_2013_02

noc knjige_2013_04 U utorak 23. 4. 2013. skupina Mladi knjižničari i još neki učenici šestih razreda 1. smjene bili su u Arkadiji Školske knjige na Trgu bana Josipa Jelačića. Prisustvovali su radionici „Čitam Teen&Lumen“.

Kako nastaju časopis Teen i Lumen teen romani saznali su od urednika časopisa OK, Nevena Kepeskija, i urednica Lumenovih knjiga za mlade, Emice Calogjere Rogić i Diane Matulić.

Nakon razgovora o časopisima i knjigama sudjelovali su u nagradnoj igri. Najuspješnija ekipa dobila je na poklon romane po vlastitom izboru. Svi su se odlučili za „Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu“. Svi sudionici radionice dobili su poklon vrećice s promotivnim materijalima (kemijska olovka, blokovi, straničnici, šalice i privjesci). Gospodin Neven Kepeski pozvao nas je u izdavačku kuću kako bismo mogli vidjeti kako nastaju Teen, OK, Jutarnji list i ostala izdanja časopisa.

Prije povratka zasladili smo se sladoledom i zabavili na Zrinjevcu.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...