OS Nikole Hribara - Velika Gorica

˝Vještica Hillary ide u operu˝ PDF Ispis

vjestica-hillary-ide-operu

I mi smo, zajedno s vješticom Hilary, posjetili operu, to jest u POU Velika Gorica 25. travnja gledali smo kazališnu predstavu „Vještica Hilary ide na operu“.

Dojmovi:

Kazališna predstava mi se svidjela jer je humoristična i otkačena.

Dunja, 7.a

Predstava mi se svidjela jer je pokazala kako opera može biti zabavna, Hilary mi se svidjela jer je bila normalna, zabavna i humoristična.

Ita, 7.a

Predstava mi se jako svidjela, govori o današnjim teenagerima koji su stalno na internetu pa ne znaju ni što je opera, a ni puno ostalih riječi.

Luka, 7.a

Predstava mi se svidjela zato što je vještica Hilary bila otkačena, humoristična i osjećajna. Svidjelo mi se kada je plakala zbog lijepe opere i pokazala emocije.

Lucija, 7.a

Predstava mi se svidjela zato što sam u vještici Hilary uočila neke svoje osobine i općenito svoje mišljenje da je opera dosadna. Primijetila sam da vještica Hilary na neki način oponašana nas.

Ivana, 7.a

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...