OS Nikole Hribara - Velika Gorica

˝Vještica Hillary ide u operu˝ PDF Ispis

vjestica-hillary-ide-operu

I mi smo, zajedno s vješticom Hilary, posjetili operu, to jest u POU Velika Gorica 25. travnja gledali smo kazališnu predstavu „Vještica Hilary ide na operu“.

Dojmovi:

Kazališna predstava mi se svidjela jer je humoristična i otkačena.

Dunja, 7.a

Predstava mi se svidjela jer je pokazala kako opera može biti zabavna, Hilary mi se svidjela jer je bila normalna, zabavna i humoristična.

Ita, 7.a

Predstava mi se jako svidjela, govori o današnjim teenagerima koji su stalno na internetu pa ne znaju ni što je opera, a ni puno ostalih riječi.

Luka, 7.a

Predstava mi se svidjela zato što je vještica Hilary bila otkačena, humoristična i osjećajna. Svidjelo mi se kada je plakala zbog lijepe opere i pokazala emocije.

Lucija, 7.a

Predstava mi se svidjela zato što sam u vještici Hilary uočila neke svoje osobine i općenito svoje mišljenje da je opera dosadna. Primijetila sam da vještica Hilary na neki način oponašana nas.

Ivana, 7.a

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...