OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Čitali smo „Charlie i tvornica čokolade“ u Američkom kutku PDF Ispis

13. studenog 2013. učenici 5.d, 5.e i 5.f, koji pohađaju dodatnu nastavu iz engleskog jezika, posjetili su Knjižnicu i čitaonicu Bogdana Ogrizovića u Zagrebu. U Američkom kutku koji je smješten u toj knjižnici imali smo sat engleskog jezika s profesoricom Anne Talavera iz SAD, koja u sklopu Fullbright stipendije boravi u Zagrebu i radi na projektima vezanim za učenje engleskog jezika. 

U sklopu Hrvatskog mjeseca knjige i u suradnji s Veleposlanstvom SAD, gđa Talevera je za nas pripremila sat čitanja lektire. Čitala nam je odlomke iz knjige „Charlie i tvornica čokolade“ i razgovarala s učenicima o pročitanom. Na kraju smo crtali scene koje su nas se najviše dojmile.

Svi učenici su bili oduševljeni knjigom, satom čitanja naglas i razgovora o knjizi na engleskom i poželjeli ponovno doći u knjižnicu. 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...