OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sretan rođendan, školo! PDF Ispis

dan skole_sretan_rodendan_2013

dan skole_sretan_rodendan_2013_04 4. i 5. 12. ove godine proslavili smo 30. rođendan naše škole. Učitelji, učenici i svi djelatnici škole pobrinuli su se da ti dani budu veseli, slavljenički. Kao i svake godine do sada, učiteljice i učitelji su sa svojim razredima vrijedno i strpljivo uvježbavali vesele koreografije kako bi svojoj školi darovali veselje, smijeh i pjesmu- najljepši mogući dar.

4.12. priredbe su otvorili učenici i učitelji naših područnih škola i uveli nas u slavljeničko raspoloženje. 5.12. priredbe su održali učenici matične škole.2. smjena započela je svoju priredbu u 17 sati, a u 19 sati slijedila je priredba 1. smjene. Učiteljice i učenici pokazali su sve što su danima vježbali i podarili nam vesele priredbe. Između priredbi roditelji i učenici mogli su pogledati različite izložbe u predvorju škole. Na izložbama ste mogli putovati kroz vrijeme i prostor, pogledati različite modele stanica i Sunčevih sustava, vidjeti kako učenici kroz likovnu kulturu prikazuju matematiku, što se sve izrađuje u Učeničkoj zadruzi Breza i kako maštaju na PSP-u, kakve kuglice izrađuju Mali misionari, kako se slika na svili, naučiti koju englesku riječ, kupiti ručno rađene božićne čestitke, vidjeti učitelje u nekom drugom izdanju i naučiti još koji trik kako izraditi dobar i praktičan šalabahter.Svi smo uživali, veselili se, proslavili rođendan naše škole.

Na samom kraju slavljenici još jednom želimo sretan rođendan!!!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnailPriručna zbirka enciklopedije: Hrvatska opća enciklopedija ...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...