OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Gostovanje književnice Željke Horvat-Vukelja PDF Ispis

zeljka horvat_vukelja_2014
Književnica Željka Horvat-Vukelja posjetila je 8. travnja našu školsku knjižnicu. Svojim književnim susretom obradovala učenike 2. razreda.
Spisateljica, ali  i bivša urednica časopisa za mlade "Modra lasta" često gostuje školama. Uz pomoć učenika stvara priče, glazbu i dobiva inspiraciju za svoje knjige. Predstavila je učenicima svoje knjige na zanimljiv način -  kroz svojevrsne igrokaze u kojima su sudjelovala i sama djeca.
Probudila je znatiželju naših učenika svojom ljubičastom torbom punom priča, naučila ih što rade novinari, kako se lijepo ponašati u tramvaju, ali i kako se svira – naime, ne samo da su učenici slušali i stvarali priče, već su i sudjelovali kao članovi simfonijskog orkestra. Glavni likovi njezinih priča su predmeti iz svakodnevnog života koji proživljavaju razne avanture. Najupečatljiviji dio susreta bile su priče o pričljivom papagaju Jacquesu, vjetru koji svira i zaljubljenoj brezi i jablanu.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnail  Priručna zbirka enciklopedije:  -       Hrvatska opća...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...