OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Pripovjedaonica bajki PDF Ispis

pripovjedaonica bajki_2014_2

pripovjedaonica bajki_2014_24 Učenike trećih razreda razveselio je posjet gospođe Jasne Held, profesionalne pripovjedačice bajki.
U četvrtak, 15. svibnja 2014. svi su se natiskali u školsku knjižnicu željno iščekujući uploviti u svijet bajki zaboravivši gdje su i što se događa oko njih. Nije ih omela ni buka iz hola škole.
Gospođa Jasna upoznala je učenike s narodnim bajkama, među kojima su se našle i neke hrvatske. Privukla je pozornost svih učenika bajkom o mlinu koji melje sol na dnu mora. Njih je najviše zanimalo kako se na kraju taj uporni mlin zaustavlja. „Babina bilka“, baš kao i svima poznata priča o čupanju repe, izazvala je smijeh, ali i pljesak nakon što su Nino, Nena, Nina, none i nono jedva uspjeli izvući repu. Završili smo naš susret kratkom bajkom o putniku namjerniku. Naša pripovjedačica saslušala je strpljivo sva pitanja i dojmove učenika.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnail  Priručna zbirka enciklopedije:  -       Hrvatska opća...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...