OS Nikole Hribara - Velika Gorica

5 pitanja za našeg petaša odlikaša!!! PDF Ispis

infokup 2014  

Kraj je školske godine došao brzo. Ocjene su zaključene, školskim obvezama je kraj (do sljedeće školske godine, naravno). Neki su zadovoljni i sretni, a neki će u sljedećoj godini pokušati napraviti više i bolje. Ova školska godina bila je itekako uspješna učeniku 5. b razreda LIBORU ZIMI, našem nadarenom matematičaru i informatičaru. On je osvojio drugo mjesto,ali i prvu nagradu na državnom natjecanju iz matematike, kao i izvrsno 5. mjesto na državnom natjecanju iz informatike. Mi smo porazgovarale s njime i evo što nam je rekao.


Novinarke: Libore, čestitke na odličnim rezultatima koje si ostvario na državnim natjecanjima iz informatike i matematike, kao i tvojim mentorima Nikoli Vuglenoviću i Milanu Omrčenu.
1.Kako se osjećaš nakon ovih velikih uspjeha, jesi li imao tremu?
Libor: Osjećam se dobro i iznenađeno, zadovoljan sam što sam uspio tako daleko dogurati, no pred natjecanje sam bio prilično nervozan jer nisam znao kakav tip zadataka mogu očekivati.
2. Jesi li oduvijek bio odličan matematičar i je li matematika tvoj najdraži predmet?
Libor: Matematika mi je oduvijek bila među najdražim predmetima, ali volim i povijest.
3. S obzirom da si sad petaš, koji ti je od novih predmeta najdraži?
Libor: Kao što sam rekao, jako volim povijest, prošlost, zanimljiva mi je i geografija. Išao sam na natjecanje iz geografije, ali nisam ostvario nikakav značajniji rezultat.
4. Kako provodiš slobodno vrijeme?
Libor: Svoje slobodno vrijeme sada provodim trenirajući judo, a prije sam trenirao i košarku. Volim šetati po prirodi, istraživati.
5. Imaš li najdražeg pjevača, sportaša, jelo…?
Libor: Ne, nemam najdražeg sportaša ni pjevača. Volim dinosaure, bakine kiflice i volim gledati nogomet.
Novinarke:Hvala ti, Libore, želimo ti puno sreće i uspjeha!!!


O Liboru su rekli…

Kristijan Vlahek, 5. B: Libor je zabavan, pametan i druželjubiv.

Anja Šitum, 5. B: Vrlo je pametan, voli pravdu, voli se družiti, dobar je.

Razrednica Natalija Kukor: Sve pohvale Liboru, vrlo je drag, ima razvijen osjećaj za pravednost, dobar je prijatelj sa svima u razredu.

Mentor Nikola Vuglenović: Libor je vrlo nadaren, ali i samozatajan, nikad se ne nameće. Izvrstan učenik koji svima želi pomoći.

Mentor Milan Omrčen: Libora sam prvi put upoznao u Zimskoj školi informatike. Od početa se vidjelo da uživa u rješavanju problemskih zadataka.

 

Iva Baj i Nela Dujić, 7.d

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...