OS Nikole Hribara - Velika Gorica

ARRK GORICA - Slavonija Open 2014. PDF Ispis

arrk gorica  

U nedjelju 09.11.2013. održan je 3. kup Hrvatske u akrobatskom rock and rollu u Slavnonskom Brodu, a akrobatski rock and roll klub Gorica se vratio s natjecanja sa 6 medalja! ARRK Goricu predstavljala su 73 natjecatelja, raspoređenih u šest formacija i četiri para.
U kategoriji mini parova na pobjedničko postolje popela su se dva velikogorička para; Ema Pecirep i Valentino Tomić koji su osvojili zlatnu te Laura Majić i Stjepan Zetić koji su osvojili brončanu medalju. U istoj kategoriji natjecali su se i Nika Kmetić i Ernest Matković koji su ušli u polufinale i zauzeli 13. mjesto.
U kategoriji mlađih juniora 2 natjecali su se Lana Hapač i Matija Kmetić koji su turnir završili na 17. mjestu.
Formacija „Točkice“ zauzela je odlično 3. mjesto u kategoriji mini formacija 3 te im je to 8 uzastopna medalja u 2014. godini.
U finalu mini formacija 2 plesale su čak 4 formacije iz ARRK Gorice te su ostvarile sljedeće rezultate: formacija „Rock mustre“ nastupila je u novom sastavu i ponovno osvojila zlatnu medalju, a na pobjedničko postolje popela se i formacija „Super Stars“ koja je osvojila brončanu medalju. Formacija „All Stars“ zauzela je 4. mjesto, a „New Stars“ 7. mjesto.
Najstarije natjecateljice ARRK Gorica, formacija „Unique“ , zauzele su 2. mjesto u kategoriji mini formacija 1 te im je to također 8 uzastopna medalja u 2014. godini.

Velike čestitke svim natjecateljima i nadamo se da će u novoj sezoni osvajati još više medalja!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Knjižnicae-Knjige

Subota, 11 Travanj 2020

article thumbnailPriručna zbirka enciklopedije: Hrvatska opća enciklopedija ...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...