OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Naše kumče u Tanzaniji PDF Ispis

hak201331

denis kweji

Denis Kweji, živi u malom selu Rujewa, u afričkoj zemlji Tanzaniji. Ima dva brata i dvije sestre. Ove kalendarske godine kreće u 5. razred. Na kraju 4. razreda imao je malu državnu maturu o čijim rezultatima ćemo biti obaviješteni naknadno.

Učenici naše škola plaćaju njegovo školovanje od 1. razreda, odnosno od 2011. godine. Na taj način mu omogućuju da ide u školu jer njegova siromašna obitelj to ne može.
I ove godine u siječnju prikupljamo po 1 kunu za Denisa. Novac je potrebno uplatiti u računovodstvo škole do petka 23. siječnja 2015.
Školarina ove godine iznosi 1003,00 kn (130 €). Od tog iznosa, 117 eura je za plaćanje same školarine u školi našeg kumčeta, a 13 eura uključuje troškove osoba angažiranih u projektu (naknada za voditelja projekta, naknade za pomagače na terenu (prevoditelje, učitelje…), putni troškovi/troškovi smještaja i prehrane volontera koji odrađuju projekt, naknade za bankovne inozemne transakcije te vođenje računa za projekt „Kumstva“). U projekt „Kumstvo“ uključeni smo putem udruge „Kolajna ljubavi“.
Višak prikupljenog novca, bit će doniran u humanitarne svrhe, prema odluci Vijeća učenika.
Unaprijed zahvaljujemo svima u ime Denisa.
Putem poveznice možete vidjeti posljednje izvješće o Denisu koje smo dobili.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...