OS Nikole Hribara - Velika Gorica

14. Zimska škola informatike PDF Ispis

  zimska 1

zimska 12

U Centru tehničke kulture Velika Gorica u Cvjetnom naselju u organizaciji Društva pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica, od ponedjeljaka 5. siječnja 2015. godine do petka 9. siječnja, održana je 14. Zimska škola informatike. Škola se održava pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice te je za polaznike besplatna. Ove godine na Zimskoj školi informatike sudjelovalo je 60-ak učenika iz svih velikogoričkih osnovnih škola koji su podijeljeni u početne i napredne grupe za rad u programskim jezicima LOGO, BASIC i PYTHON.
Uz vodstvo stručnih predavača – profesora informatike, Zimska škola informatike uvodi učenike u svijet programiranja na računalima, priprema ih za predstojeća natjecanja iz informatike/računalstva te im omogućava da za vrijeme zimskih školskih praznika što bolje iskoriste svoje slobodno vrijeme.
Ove je godine iz naše škole sudjelovalo dvadesetak učenika od 5. do 7. razreda, a naši su profesori bili mentori nekim grupama.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...