OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Školsko natjecanje „English in Action“ PDF Ispis

english in_action

17. veljače u školskoj knjižnici održali smo natjecanje „English in Action“ u sve četiri kategorije i dobili pobjednike koji će zastupati našu školu na državnom natjecanju 21. ožujka u Zagrebu. 

U „Izazovu sricanja“ natjecali su se učenici od petog do osmog razreda. Svi su pokazali izvrsno znanje i koncentraciju, a najbolji su bili Tomislav Dobrinčić i Patrik Gaberšek, obojica iz 6. d.
U „Uvjerljivom govoru“ najuvjerljivija, i jezično najbolja, bila je Virna Tubić iz 7. d. Virna će svojom vještinom debatiranja predstavljati našu školu u Zagrebu.
Na natjecanju su nam se pokazali i mali filmaši koji su snimili kratke igrane i dokumentarne filmove na engleskom. Pobjedničku skupinu čine Antonio Pralas, Antonio Kaiser i Andrija Cerovski iz 6. a.
U „Dramskom izazovu“ će nas predstavljati Ana Krilčić, Anja Šitum, Luka Lozančić i Kiara Stefanić iz 6. b.
Čestitamo svim učenicima na pokazanom znanju i kreativnosti. Pobjednicima želimo uspjeh na državnom natjecanju.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...