OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Velika Gorica – grad u srcu Europe PDF Ispis

grad u_srcu_europe

grad u_srcu_europe1 Dana 8.5.2015., sve četiri škole Velike Gorice – Eugena Kumičića, Eugena Kvaternika, Jurja Habdelića i Nikole Hribara – sudjelovale su u kvizu o Europskoj uniji povodom Dana, odnosno Tjedna Europe.
Susreli smo se s gradonačelnikom grada Velike Gorice, gospodinom Draženom Barišićem, koji nas je uljudno pozdravio i poželio nam ugodnu zabavu, uživanje u sunčanome danu te svu sreću u kvizu znanja.
Također su nas svojim pjesmama i plesom razveselili i mališani iz velikogoričkih vrtića Ciciban, Velika Gorica, Žirek i Lojtrica.
Za vrijeme kviza kojeg su vodili simpatični Ivan i Ivana te sudac Željko, četvrtaši i mališani iz vrtića ukrašavali su pločnik ispred POUVG te nas razveselili šarenim bojama proljeća.
U kvizu je ukupno bilo 22 pitanja i svi su do samoga kraja pokazali da im je znanje o Europskoj uniji jedna od jačih strana, no zadnje pitanje bilo je presudno i donijelo pobjedu šestašima iz OŠ Eugena Kumičića.
Kviz je krio vrlo jasnu i poučnu poruku, a to je činjenica da je timski rad jedna od važnijih stvari te da je pet glava uvijek pametnije od jedne.
Kumičiću je glavna nagrada, točnije ručak u Memy-u, pripala zasluženo, a mi ostali smo, zadovoljni svojim trudom i znanjem, otišli kući s utješnim nagradama i podsjetnikom na glavni životni moto: „Nije važno pobijediti,važno je sudjelovati!“

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...