OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obavijest roditeljima/skrbnicima učenika s prebivalištem u gradu Zagrebu PDF Ispis

udzbenik

Grad Zagreb i za školsku godinu 2015./2016. organizira povrat dodijeljenih udžbenika u 2014./2015. te nabavlja besplatne udžbenike za sve učenike koji pohađaju osnovnu školu u Gradu Zagrebu i za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu a školu pohađaju izvan Grada Zagreba.
Obavještavamo roditelje/skrbnike učenika koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu o obvezi popunjavanja Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola izvan Grada Zagreba koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu za 2015./2016. (Obrazac 1.).
Obrazac 1. roditelji/skrbnici mogu pronaći i na internet-stranici Grada Zagreba (www.zagreb.hr) ili ga mogu osobno preuzeti u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Ilica 25, Zagreb.
Popunjen i potpisan Zahtjev za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike roditelji/skrbnici dostavljaju Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport osobno ili putem zemaljske pošte najkasnije do 15. lipnja 2015. Zahtjevu se prilaže ovjeren popis udžbenika osnovne škole od strane škole koju učenik pohađa u školskoj godini 2015./2016.

Ravnatelj:
Zdenko Ilečić, prof.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaVirtualne izložbe

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Tematske zbirke digitalizirane građe iz hrvatskih knjižnica i ostalih baštinskih ustanova  Vrijedna građa i zanimljive teme najčešće povezane s obljetnicama znamenitih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaPredstave

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Hrvatsko narodno kazalište  Zagrebačko kazalište mladih Junaci Pavlove ulice Zagrebačko kazalište mladih  Emil i detektivi Zagrebačko kazalište mladih  Alan...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...