OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Baško Polje 2015. PDF Ispis

basko polje_2015
basko polje_2015_1 Učenici četvrtih razreda su sa svojim učiteljicama i ovaj kraj školske godine obilježili odlaskom u Školu u prirodi Baško Polje. Od 1. do 6. lipnja 2015. godine zamijenili su školske klupe i učionice boravkom u prirodi, uz more, u podnožju planine, na svježem zraku upijajući toplinu svake zrake sunca. I pri tom učili širom otvorenih očiju, raširenih ruku i otvorenih srca ispunjenih ljubavlju prema ljepotama koje nam nudi jedina i najdraža domovina Hrvatska.
basko polje_20151 Proputovali su mnoge hrvatske županije, vozili se suvremenom autocestom, plovili brodicom, upoznali prošlost, sadašnjost i kulturnu baštinu Šibenika, Trogira, Makarske i Baške Vode koje su i posjetili. Pomoću brojinih pitalica, kvizova znanja, križaljki i slagalica ponovili su i utvrdili znanja stečena u školi. Pri tom su se i dobro zabavljali, pjevali, smijali, šalili, veselili... Slobodne dnevne trenutke proveli su na sportskim terenima, a večernja događanja donijela su posebnu zabavu u plesnom, modnom i zabavnom izričaju.
Dani su proletjeli, kao i sve lijepo, ali ostaju sjećanja, prijateljstva, doživljaji koji su obogatili još jednu generaciju četvrtaša!

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...