OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Božićna medalja za dobrotu PDF Ispis

bozica medalja_za_dobrotu  

U četvrtak 17. prosinca 2015. godine učenici razredne nastave pogledali su predstavu Božićna medalja za dobrotu i prisjetili se zašto slavimo Božić.
Lucija, Luka i miš Max bili su glavni likovi koji su učenike uveseljavali tijekom cijele predstave. Miš Max, koji je prije radio mnoge nepodopštine, popravio se i postao dobar. Zato su Luka i Lucija odlučili pisati djedu Božićnjaku da mu donese dar. Djed Božićnjak se našao u nevolji, jer nikada nije nosio dar za miša već samo za dobru djecu. Uz pomoć dobrih anđela sve se sretno završilo. Najveće veselje među učenicima izazvao je dolazak djeda Božićnjaka koji je pjesmom pozdravio djecu i dao im savjete kako biti dobar.

Dojmovi nekih  učenika:

Predstava je bila odlična. Najviše mi se svidjelo kad je došao djed Božićnjak i poklonio Luki, Luciji i mišu Maksu medalju.

Tin, 2. r.

Predstava mi je bila jako zanimljiva. Najviše mi se svidjelo kad su kitili bor i kad smo zajedno pjevali pjesme.

Dorian, 2. r

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...