OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Putovanje u božićnu bajku PDF Ispis

bozicna bajka

Predbožićno vrijeme… Naš grad već dobiva blagdansko ruho – okićeni izlozi, ulice i trgovi. Mirišu borovi i svjetlucaju u noći. A mi putujemo u bajku... jednu božićnu bajku!

.....Nestrpljivo smo brojili dane do 17. prosinca. Ovo je poseban izlet, navečer i s roditeljima. Kad se oglasilo zvono za kraj trećega sata, već smo bili spremni. Padao je mrak, a mi smo se smjestili u autobus i krenuli. Naša prijateljica Mia imala je rođendan pa nas je sve počastila, a cijelim autobusom odjeknula je rođendanska pjesma. Bilo je veselo i lijepo.

A tek kad su pred nama bljesnula svjetla bajke, ostali smo očarani. Čuli su se uzdasi oduševljenja. Čak i oni, inače najglasniji, ostali su bez riječi. Ovakvu ljepotu nismo mogli ni zamisliti! I kad smo već mislili da smo vidjeli sve, nebom se rasulo na stotine zvjezdica. Vatromet! Obećali su na ulazu, samo za nas. Sve je bilo tako blistavo i čarobno!

U druženju i igri vrijeme je brzo prošlo i već smo bili na putu kući. Ali u sjećanju ostaje božićna bajka, Čazma i ovaj lijepi večernji izlet s prijateljima, roditeljima i našom učiteljicom.

Učenici 4. d razreda

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna6.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...