OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Obavijest roditeljima/skrbnicima učenika s prebivalištem u Gradu Zagrebu PDF Ispis

udzbenik Grad Zagreb i za školsku godinu 2016./2017. organizira povrat dodijeljenih udžbenika u 2015./2016. te nabavlja besplatne udžbenike za sve učenike koji pohađaju osnovnu školu u Gradu Zagrebu i za učenike osnovnih škola koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu a školu pohađaju izvan Grada Zagreba.

Obavještavamo roditelje/skrbnike učenika koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu o obvezi popunjavanja Zahtjeva za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola izvan Grada Zagreba koji imaju prebivalište u Gradu Zagrebu za 2016./2017. (Obrazac 1.).

Obrazac 1. roditelji/skrbnici mogu pronaći i na internet-stranici Grada Zagreba (Zagreb.hr - Nabava udžbenika za 2016./2017.) ili ga mogu osobno preuzeti u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Ilica 25, Zagreb.

Popunjen i potpisan Zahtjev za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike roditelji/skrbnici dostavljaju Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport OSOBNO U PISARNICU ILI PUTEM ZEMALJSKE POŠTE (Ilica 25, Zagreb) najkasnije do 24. lipnja 2016. ZAHTJEVU SE PRILAŽE OVJEREN POPIS UDŽBENIKA OSNOVNE ŠKOLE OD STRANE ŠKOLE koju učenik pohađa u školskoj godini 2016./2017. Zahtjevi poslani putem fax-a, e-pošte i sl. neće se razmatrati.


Zahtjev bez priloga smatrat će se nevažećim!

Zahtjevi zaprimljeni do 24. lipnja 2016. do 12.00 sati bit će uključeni u prvi krug isporuke, dok će se za učenike čiji su zahtjevi zaprimljeni od 24. lipnja 2016. do 6. rujna 2016. do 12. sati, udžbenici isporučiti u drugom krugu.

 

Povrat besplatnih udžbenika

U skladu s dopisom Grada Zagreba, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, od 13. svibnja 2016. svi učenici koji su dobili besplatne udžbenike, jer imaju prebivalište u Gradu Zagrebu, dužni su vratiti iste neoštećene/neuništene u školsku knjižnicu zadnji dan nastave.
Popis udžbenika koji se moraju vratiti

Ravnatelj:
Zdenko Ilečić, prof.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...