OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Besplatan bežični internet za učenike i djelatnike PDF Ispis

wifi free Početkom listopada svim našim učenicima i djelatnicima omogućen je besplatan pristup bežićnom internetu u prostoru škole. Osim brzog pristupa internetu, korisnici će dobiti visoku razinu sigurnosti spajanja na mrežu s obzirom da će se mreži moći pristupati samo putem svojih AAI@EduHr elektroničkih identiteta.

Upute za spajanje

Prije prvog spajanja potrebno je na web stranici https://office365.skole.hr napraviti registraciju s AAI@EduHr (CARNet korisničko ime i lozinka) korisničkim podacima kako bi se račun aktivirao.
Drugi korak je na mobitelu ili laptopu s popisa bežičnih mreža odabrati Microsoft Wifi@CARnet mrežu koja nudi samo opciju ''Spoji'', bez upisivanja lozinke.

Nakon toga otvara se prozor, u kojem odabiremo ''Connect''. Ako se prozor ne pojavi sam, na android uređajima treba potegnuti prema dolje tzv. "pulldown" meni i iz njega odabrati poruku koja se pojavila nakon spajanja na mrežu. Opet će biti potrebno upisati CARNetovo korisničko ime i lozinku i nakon toga trebali biste moći pristupiti svim stranicama i uslugama na internetu.

Detaljnije upute #1
Detaljnije upute #2

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...