OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Besplatan bežični internet za učenike i djelatnike PDF Ispis

wifi free Početkom listopada svim našim učenicima i djelatnicima omogućen je besplatan pristup bežićnom internetu u prostoru škole. Osim brzog pristupa internetu, korisnici će dobiti visoku razinu sigurnosti spajanja na mrežu s obzirom da će se mreži moći pristupati samo putem svojih AAI@EduHr elektroničkih identiteta.

Upute za spajanje

Prije prvog spajanja potrebno je na web stranici https://office365.skole.hr napraviti registraciju s AAI@EduHr (CARNet korisničko ime i lozinka) korisničkim podacima kako bi se račun aktivirao.
Drugi korak je na mobitelu ili laptopu s popisa bežičnih mreža odabrati Microsoft Wifi@CARnet mrežu koja nudi samo opciju ''Spoji'', bez upisivanja lozinke.

Nakon toga otvara se prozor, u kojem odabiremo ''Connect''. Ako se prozor ne pojavi sam, na android uređajima treba potegnuti prema dolje tzv. "pulldown" meni i iz njega odabrati poruku koja se pojavila nakon spajanja na mrežu. Opet će biti potrebno upisati CARNetovo korisničko ime i lozinku i nakon toga trebali biste moći pristupiti svim stranicama i uslugama na internetu.

Detaljnije upute #1
Detaljnije upute #2

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaFilmovi

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail MEDUZA CARNet.HR – ovdje se nalaze filmovi u izdanju Zagreb filma koji se obrađuju na satovima Hrvatskog jezika i može im se pristupiti prijavom svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaOstali korisni sadržaji

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnailZa učenike: Podrška učenicima u nastavi na daljinu Tehnike pamćenja i učenja Priručnik za učenje i poučavanje  Medijska...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...