OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Promjenjiva jesen u najljepšem zavičaju PDF Ispis

jesen 2

jesen 1 Listopad je, kao pravi jesenski mjesec, i svog dvanaestog dana pokazao sve čari promjenjivog vremena. U očekivanju slabih tračaka sunca, od škole nas je otpratila kiša. Ali, nismo bili tužni, ni obeshrabreni! Odlučili smo provesti lijep i zabavan dan u Ključić Brdu i ništa nas u tome nije moglo spriječiti.

Ipak smo mi već drugašići!

Upornošću, željom za novim znanjima i dobrim raspoloženjem ispunili smo svaki trenutak naše terenske nastave. Upoznali smo divlje i domaće životinje, kako se hrane, žive i razmnožavaju. Uočili razlike u listopadnom i vazdazelenom drveću, plodove koji rastu u šumi, polju i vrtu.

Najuzbudljivija i najzahtjevnija bila je šetnja šumskom poučnom stazom. Dan je završio baš kako smo htjeli! Nakon ručka Ključić Brdo je obasjalo sunce te smo povratak dočekali u igri, pjesmi i veselju!
Umorni, ali zadovoljni vratili smo se u školu… Dugo ćemo pričati o današnjem danu.

Vesna Stipić, voditeljica Aktiva drugih razreda

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaLektira

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Popis lektire  E-lektire - za pregledavanje i čitanje knjiga, na stranicu se potrebno prijaviti svojim AAI identitetom, odnosno potrebni su podaci kao i za...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...