OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Promjenjiva jesen u najljepšem zavičaju PDF Ispis

jesen 2

jesen 1 Listopad je, kao pravi jesenski mjesec, i svog dvanaestog dana pokazao sve čari promjenjivog vremena. U očekivanju slabih tračaka sunca, od škole nas je otpratila kiša. Ali, nismo bili tužni, ni obeshrabreni! Odlučili smo provesti lijep i zabavan dan u Ključić Brdu i ništa nas u tome nije moglo spriječiti.

Ipak smo mi već drugašići!

Upornošću, željom za novim znanjima i dobrim raspoloženjem ispunili smo svaki trenutak naše terenske nastave. Upoznali smo divlje i domaće životinje, kako se hrane, žive i razmnožavaju. Uočili razlike u listopadnom i vazdazelenom drveću, plodove koji rastu u šumi, polju i vrtu.

Najuzbudljivija i najzahtjevnija bila je šetnja šumskom poučnom stazom. Dan je završio baš kako smo htjeli! Nakon ručka Ključić Brdo je obasjalo sunce te smo povratak dočekali u igri, pjesmi i veselju!
Umorni, ali zadovoljni vratili smo se u školu… Dugo ćemo pričati o današnjem danu.

Vesna Stipić, voditeljica Aktiva drugih razreda

 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...