OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje PDF Ispis

dan kruha(2)

dan kruha(1) Povodom Svjetskog dana hrane naša je škola u ponedjeljak 17. listopada 2016. godine prigodnim programom obilježila Dan kruha. Učenici su u školu donijeli razne vrste kruhova, peciva, kolača... Sve je bilo izloženo u holu škole.

Održane su četiri priredbe. Učenici su recitirali pjesme koje govore o vrijednosti kruha u svakodnevnom životu. Bilo je tu šarenih kostima za čiju su izradu zaslužni roditelji 1. c i 2. a razreda, pjesme u izvedbi naših zborova, šale i veselja.

Na kraju priredbe velečasni Dragutin Kujavec pozvao je na molitvu i blagoslovio hranu u ukrašenim košaricama. Nakon priredbe, svaki je razred uzeo svoju košaricu i počastio se u svome razredu. Bilo je jako lijepo.

Novinarska skupina

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...