OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Konstituirajuća sjednica Vijeća učenika PDF Ispis

 

vijece ucenika

Dana 3.11.2016. godine u knjižnici naše škole održana je konstituirajuća sjednica Vijeća učenika. Na sjednici su sudjelovali predsjednici od 1. do 8. razreda, uključujući područne škole Donja Lomnica i Gradići te ravnatelj škole Zdenko Ilečić. Na dnevnom redu bio je izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Vijeća učenika, izvješće predstavnika u Gradskom vijeću, izvješće o projektu kumstvo te pitanja i prijedlozi.
Za predsjednika izabran je Andrija Ninić, a za zamjenicu predsjednika izabrana je Antonija Trumbetaš. Izvješće o radu Gradskog vijeća iznijele su naše predstavnice Erika Matković i Karla Butorac.
Knjižničarka Monika Meštrović podsjetila je Vijeće učenika na projekt Kumstvo i naše kumče u Tanzaniji Denisa Kwejia. Izvijestila je o početku sudjelovanja u navedenom projektu te o prikupljenim novčanim sredstvima dosadašnjih godina i njihovoj namjeni u humanitarne svrhe.
Vijeće učenike donijelo je jednoglasnu odluku o nastavku navedene humanitarne akcije.
Na kraju sjednice učenici su postavljali pitanja i davali prijedloge za bolji rad Vijeća učenika.

Novinarska skupina

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna2.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...