OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Interliber - kemija PDF Ispis

interliber 2016(2)

interliber 201601 Dana 10.11.2016., u četvrtak, organiziran je stručni posjet Znanstvenom kvartu na Interliberu 2016., u Zagrebu.

I ove godine učenici dodatne nastave iz kemije aktivno su sudjelovali u interaktivnim pokusima u okviru zatvorenih radionica:  Bez straha pitaj i eksperimentiraj!

Za učenike 7.razreda organizirani su posebno osmišljeni edukativno-zabavni sadržaji iz fizike, kemije i biologije. Cilj radionica bio je podizanje razine prirodoznanstvene kulture učenika.

Učenicima su se posebno svidjeli pokusi: Crno-bijeli svijet, Pročišćavanje vode i Površinska napetost.  Učenici su dobili pohvalnice za znatiželju i hrabrost otvorenog srca, kako bi slijedili svoje snove, što ih je dodatno motiviralo u želji za ponavljanjem pokusa. Vidimo se za Dan škole!

 Voditelj: Anita Kovačević, prof.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...