OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Domaćini Gradske smotre LiDraNo 2017. PDF Ispis

lidrano

 

25.1.2017. u POUVG ugostili smo osnovne škole s područja Grada Velike Gorice. Smotra je obuhvaćala literarno, novinarsko i dramsko stvaralaštvo. Nakon svečanog otvorenja smotre započeo je dramski dio pojedinačnih scenskih nastupa kao i rad povjerenstava za literarni i novinarski izraz.

U 11.30 održan je okrugli stol za literarni i novinarski izraz te su sljedeći radovi predloženi za Županijsku smotru. Novinarski rad učenice Eme Galović iz OŠ E. Kvaternika, literarni radovi učenica: Franke Lučan iz OŠ J. Habdelića, Paule Pfeiffer Rimac iz OŠ E. Kvaternika, Julijane Kolarec iz OŠ S. Kolara, Kravarsko, Mije Bošnjak iz OŠ E. Kumičića i učenika Ivana Fujsa iz OŠ E. Kvaternika.

Ni povjerenstvo za dramski izraz nije imalo lak zadatak. Od velikog broja sudionika trebalo je izdvojiti tri najuspješnija izvođača i skupine. Za Županijsku smotru predloženi su u pojedinačnom scenskom nastupu učenici: Borna Guzanić, OŠ Šćitarjevo, naša Klara Žilec te Jelena Puček, OŠ E. Kvaternika, a u skupnom „Ja sam zaljubljen“, OŠ Pokupsko, „Posljednja obala“, OŠ Jurja Habdelića i „Ogledalce“, OŠ E. Kvaternika.

Kao pravi domaćini pružili smo gostima ugodno i lijepo druženje do sljedećeg susreta na Županijskoj smotri LiDraNo 2017.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna12.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...