OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Virtualno putovanje po Pennsylvaniji PDF Ispis

virtualno-putovanje-po-pennsylvaniji (1)

virtualno-putovanje-po-pennsylvaniji (2) U utorak, 28. veljače, grupa učenika naše škole zainteresiranih za dodatno učenje engleskog jezika, zajedno s vršnjacima iz OŠ Cvjetno naselje iz Zagreba, sudjelovala je na predavanju i radionici engleskog jezika u zagrebačkoj Gradskoj knjižnici na Trgu A. Starčevića. Američki kutak Zagreb  organizirao je zanimljivu radionicu na kojoj smo svašta naučili o američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji.

Profesor Alex Simrell, koji ove školske godine boravi u Zagrebu kao Fulbright stipendist, priredio je učenicima virtualno putovanje po značajnim mjestima u svojoj rodnoj državi, nakon čega su učenici izradili, ispisali i prezentirali vlastite razglednice iz različitih američkih gradova. Uživali smo u učenju i bilo je teško izabrati najbolje nacrtane i prezentirane razglednice pa su svi dobili prigodni novčić iz Pennsylvanije i razglednicu za sjećanje na sat učenja i druženja na engleskom jeziku.

Zahvalni smo Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu i Američkom kutku Zagreb na gostoprimstvu i odlično organiziranoj radionici. 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna3.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...