OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Virtualno putovanje po Pennsylvaniji PDF Ispis

virtualno-putovanje-po-pennsylvaniji (1)

virtualno-putovanje-po-pennsylvaniji (2) U utorak, 28. veljače, grupa učenika naše škole zainteresiranih za dodatno učenje engleskog jezika, zajedno s vršnjacima iz OŠ Cvjetno naselje iz Zagreba, sudjelovala je na predavanju i radionici engleskog jezika u zagrebačkoj Gradskoj knjižnici na Trgu A. Starčevića. Američki kutak Zagreb  organizirao je zanimljivu radionicu na kojoj smo svašta naučili o američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji.

Profesor Alex Simrell, koji ove školske godine boravi u Zagrebu kao Fulbright stipendist, priredio je učenicima virtualno putovanje po značajnim mjestima u svojoj rodnoj državi, nakon čega su učenici izradili, ispisali i prezentirali vlastite razglednice iz različitih američkih gradova. Uživali smo u učenju i bilo je teško izabrati najbolje nacrtane i prezentirane razglednice pa su svi dobili prigodni novčić iz Pennsylvanije i razglednicu za sjećanje na sat učenja i druženja na engleskom jeziku.

Zahvalni smo Veleposlanstvu Sjedinjenih Američkih Država u Zagrebu i Američkom kutku Zagreb na gostoprimstvu i odlično organiziranoj radionici. 

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!