OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Klokan 2017 PDF Ispis

klokan bez_granicaZahvaljujemo svim učenicima naše škole koji su i ove godine sudjelovali na Međunarodnom matematičkom natjecanju „Klokan bez granica“ koje se održalo 23. ožujka 2017. Na natjecanju su sudjelovala 172 učenika od drugog do osmog razreda.
Cilj ovog natjecanja je popularizacija nastave matematike. Kako svake godine sudjeluje sve veći broj učenika na natjecanju, možemo sa zadovoljstvom zaključiti, da je natjecanje postiglo svoju svrhu i zainteresiralo učenike za rješavanje zadataka iz matematike.
Ovo natjecanje se održava već devetnaest godina i to pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i športa i Hrvatskog matematičkog društva.
Rješenja zadataka bit će objavljena od 20. travnja 2017. godine na http://www.matematika.hr/klokan/2017/
Rezultati natjecanja najbolje plasiranih učenika bit će objavljeni 2. svibnja 2017. godine na mrežnim stranicama HMD-a, a ostali sudionici mogu svoj plasman saznati kod povjerenika škole, Marjane Kuliš, prof., nakon preuzimanja nagrada.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna10.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaVirtualne izložbe

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Tematske zbirke digitalizirane građe iz hrvatskih knjižnica i ostalih baštinskih ustanova  Vrijedna građa i zanimljive teme najčešće povezane s obljetnicama znamenitih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...