OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sijač sreće PDF Ispis

Dubravko Sikor sijac srece (1)

Dubravko Sikor sijac srece (2) „Sijač sreće“ domišljata je i zanimljiva predstava, napravljena prema knjizi Božidara Prosenjaka. Predstavu je izveo u našoj školskoj knjižnici gospodin Dubravko Sidor koji je izmjenjujući se kroz likove odigrao cijelu predstavu potpuno sam. 

Početak je bio vrlo uzbudljiv. Glumac je izrekao zanimljiv monolog o tome tko je on zapravo i zašto je danas među nama.
S obzirom da se predstava sastoji od više priča, tijekom nekih od njih glumac je na pozornicu pozvao nekoliko učenika iz publike koji su na taj način i sami sudjelovali u predstavi.
Uz malo mašte i truda ova je predstava pokazala da djeca nisu jedina koja znaju maštati i zato jedno veliko „BRAVO!!!“ našem glumcu Dubravku Sidoru i Božidaru Prosenjaku, našem spisatelju.

Ela Lasić, 4.c

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaVirtualne izložbe

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Tematske zbirke digitalizirane građe iz hrvatskih knjižnica i ostalih baštinskih ustanova  Vrijedna građa i zanimljive teme najčešće povezane s obljetnicama znamenitih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaAudio priče

Nedjelja, 12 Travanj 2020

article thumbnail Željkine priče za mali odmor  Adrianina čitaonica Ježeva kućica Vrijeme je za online priču: "Hrkalo" Moj tata se smanjuje Kišni razdraganci Tata Slikovnica čita, glumi i...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...