OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sijač sreće PDF Ispis

Dubravko Sikor sijac srece (1)

Dubravko Sikor sijac srece (2) „Sijač sreće“ domišljata je i zanimljiva predstava, napravljena prema knjizi Božidara Prosenjaka. Predstavu je izveo u našoj školskoj knjižnici gospodin Dubravko Sidor koji je izmjenjujući se kroz likove odigrao cijelu predstavu potpuno sam. 

Početak je bio vrlo uzbudljiv. Glumac je izrekao zanimljiv monolog o tome tko je on zapravo i zašto je danas među nama.
S obzirom da se predstava sastoji od više priča, tijekom nekih od njih glumac je na pozornicu pozvao nekoliko učenika iz publike koji su na taj način i sami sudjelovali u predstavi.
Uz malo mašte i truda ova je predstava pokazala da djeca nisu jedina koja znaju maštati i zato jedno veliko „BRAVO!!!“ našem glumcu Dubravku Sidoru i Božidaru Prosenjaku, našem spisatelju.

Ela Lasić, 4.c

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna9.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...