OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Prvašići obilježili Svjetski dan voda PDF Ispis

Svjetski dan voda (1)

Svjetski dan pripovijedanja (2) Voda u nama i svuda oko nas, bez nje nema života. I to su već naučili naši marljivi đaci prvaci. Znaju oni i za Svjetski dan voda i obilježili su ga posjetom Vodocrpilištu Velika Gorica.

Dan sunčan i kao stvoren za šetnju prirodom koju moramo čuvati. Dio nje je i zdrava pitka voda o kojoj su prvašići danas saznali još puno zanimljivih detalja. Prošetali su i do jedne pumpe koja snabdijeva naš grad pitkom vodom. Jaka pumpa vuče vodu iz dubine i velikim cijevima je doprema na površinu odakle voda dolazi u naše domove. Slušali su kako voda cijevima dolazi i donosi to blago iz dubina. Popili su našu čistu vodu koju su čuli kako stiže do njih.

Ljubazni domaćini su pohvalili znanje malih radoznalaca, počastili ih finim toplim pecivom i bombonima pa su se veseli i puni dojmova vratili na nastavu gdje su rješavali zadatke koje su im pripremili naši domaćini.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna11.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...