OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Otvorenje Dječjeg tjedna PDF Ispis

Otvorenje djecjeg tjedna (1)

Otvorenje djecjeg tjedna (2) U ponedjeljak, 9. listopada 2017., u prostorima novootvorenog vrtića Žirek otvorena je manifestacija povodom dječjeg tjedna. To je dugogodišnja suradnja vrtića i osnovnih škola s područja Velike Gorice. 

Moto ovogodišnje manifestacije je “Za djetinjstva sklad trebam cijeli grad!”

Uvodnu tribinu u Dječji tjedan pod nazivom “Dijete, roditelj, zajednica” otvorile su gošće predavanja: doc.dr.sc. Ivana Jeđud Borić, Marina Trbus, univ. spec. za prava djece, Udruga roditelja Korak po korak i Ivan Fujs, vijećnik Dječjeg gradskog vijeća, a moderirala je dr. sc. Arijana Mataga Tintor. Na uvodnoj tribini je prisustvovala i učenica naše škole, Karla Butorac, koja je ujedno i predsjednica Dječjeg gradskog vijeća.

Osim uvodne tribine održalo se i svečano otvorenje novog vrtića Žirek uz prigodni program. Ravnateljica vrtića, Sandra Crnić, održala je uvodnu riječ kojom se zahvalila svim izvođačima radova te srdačno pozdravila sve uzvanike. Samo otvorenje su uveličala i djeca vrtića koja su razveselila gošće svojim nastupom. Svećenik je blagoslovio vrtić, a gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić, je održao završnu riječ.

Novinarke: Marija Šitum, Darija Nikšić i Karla Butorac

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (3).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...