OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Sjednica Dječjeg gradskog vijeća PDF Ispis

Sjednica DjeCjeg gradskog vijeCa

karla butorac U četvrtak 12. listopada 2017. g. održana je prva sjednica Dječjeg gradskog vijeća u našem gradu. Sjednicu je vodila naša učenica, predsjednica Dječjeg gradskog vijeća, Karla Butorac. Prije pitanja vijećnika, zamjenica predsjednice Mara Miličević i tajnica Rebecca Frangen, ukratko su nas izvijestile o radu Dječjeg gradskog vijeća u protekloj godini. Potom nam se obratio i vijećnik Ivan Fujs koji je naglasio neke naše zajedničke stavove.

Učenici te djeca iz goričkih vrtića i škola iznijeli su svoje prijedloge, želje, pitanja i očekivanja gradonačelniku Draženu Barišiću i njegovim zamjenicima Ervinu Kolarcu i Krešimiru Ačkaru.
Eriku Matković, učenicu naše škole, zanimalo je hoće li se “Let`s go out party?” češće održavati. Zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar rekao je da će se ovo događanje ako bude posjećeno u velikom broju, održavati svakog vikenda.

Predsjednica Karla Butorac je pitala gradonačelnika hoće li se iduće godine sufinancirati knjige i radne bilježnice učenicima srednjih škola. Gradonačelnik je objasnio kako srednje škole nisu pod upravom Grada, ali da očekuje od mladih vijećnika da naprave prijedlog koji će poslati županu kako bi se ostvarilo barem djelomično sufinanciranje knjiga ili pribora.

Nakon završetka sjednice gradonačelnik je sve vijećnike počastio pizzom.

Ivona Pejak, 8. e

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna5.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...