OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Međunarodno natjecanje Dabar PDF Ispis

dabar 2017

dabar (1) Učitelji i učenici naše škole uključili su se u međunarodnu inicijativu Dabar. Cilj je inicijative poticanje razvoja računalnog razmišljanja rješavanjem problemskih i logičkih zadataka te stvaranje strategija za analiziranje i rješavanje problema. Natjecanje će se održati od 13. do. 17. studenoga 2017. godine.

Natjecanja se odvijaju u školama, uz nadzor učitelja, koristeći online sustav Loomen. Učenici rješavaju 15 zadataka u vremenu od 45 minuta.

Učenici 5. – 8. razreda na natjecanje se mogu prijaviti u informatičkoj učionici do 27. listopada, a sudjelovanje je besplatno. Na natjecanje moraju donijeti pristupne podatke za e-Dnevnik, olovku i papir.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna8.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...